AKTUELNO

Kraljevčanin (25) nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu pola sata pre ponoći u kraljevačkom naselju Grdica, dok je još jedna osoba (21) teško povređena i nalazi se u kraljevačkoj bolnici.

Nesreća se dogodila kada je automobil marke "bmw", krećući se iz pravca Preljine ka Kraljevu, izlazeći iz kružnog toka iz nepoznatog razloga prešao u levu kolovoznu traku i direktno se sudario sa "folksvagenom" kraljevačke registracije koji je dolazio iz suprotnog smera.

Od siline udarca, "folksvagen" se odbio i udario u "bmw" koji se nalazio u koloni vozila. Tom prilikom, na licu mesta nastradao je Kraljevčanin koji se nalazio u "bmw" na mestu suvozača, dok je vozač automobila (21) zadobio teške telesne povrede opasne po život i nalazi se u Opštoj bolnici "Studenica“ u Kraljevu.

Koliko je udes bio strahovit vidi se po mestu nesreće. Jedna od bandera totalno je iščupana i odbačena par metara dalje, a delimično je uništena i betonska žardinjera koja se nalazila dva metra iza nje.

Na mestu nesreće u nedelju ujutru, pretpostavlja se, najbliži članovi porodice zapalili su sveću za pokoj duše nastradalom mladiću.

Informacije da je vozač "bmw-a“ u trenutku udesa bio u alkoholisanom stanju i da je već bio učesnik dve saobraćajne nezgode u nedelju niko od nadležnih nije mogao da potvrdi niti da demantuje, a mediji su ostali uskraćeni i za inicijale tragično nastradalog mladića.

#Kraljevo

#Saobraćajna nesreća

#detalji