AKTUELNO

Nju su sačekali ispred zgrade svog bivšeg supruga, kod kojeg je krenula da ga obavesti za zločin koji je počinio njihov sin.

Valjevska policija uhapsila je Ivana Mijailovića (24) iz Valjeva zbog sumnje da pretukao Natašu Jović, majku mladića Sretena Nikolića (22) osumnjičenog da je 30. oktobra ubio Damnjana Dragojlovića (26), člana navijačke grupe "Delije" u kafiću "Zipa" u Valjevu.

Uhapšeni Ivan Mijailović je, takođe pripadnik "Delija" kao i ubijeni Dragojlović, i sumnjiči se da je pola sata posle ubistva njegovog druga Damnjana napao Natašu Jović, majku Sretena Nikolića, koji se sumnjiči za njegovo ubistvo.

Nataša Jović napadnuta je oko 2.30 sati ujutru, pola sata nakon ubistva mladića u kafiću. Ona je napadnuta ispred zgrade svog bivšeg supruga, kod kog je, kako se pretpostavlja krenula jer je čula za zločin koji je počinio njen sin.

Međutim, kako smo saznali, nesrećna žena se u bolnicu javila tek dva sata nakon incidenta, oko 5.20 sati i tada su joj konstatovane lakše telesne povrede i brojni podlivi po telu.

Ona je policiji prijavila da je "šutirana i šamarana". Nakon hapšenja Mijailović je priveden tužiocu na saslušanje, a kako saznajemo, ispred zgrade Tužilaštva u Valjevu se okupilo oko 10-ak mladića, članova navijačke grupe "Delije".

Protiv uhapošenog je ranije podneto više prijava zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda, a između ostalog pre dve godine je učestvovao je u napadu na "Žene u crnom", tokom njihovog obeležavanja godišnjice zločina u Srebrenici.

Damjan Dragojlović, član navijačke grupe "Delije" i radnik obezbeđenja ubijen je u noći između subote i nedelje. U njega je tri metka ispalio Sreten Nikolić u kafiću "Zipa", koji je tom prilikom ranio još tri osobe.

Kako je potvrđeno u tužilaštvu, protiv obojice mladića je ranije podneto na desetine krivičnih i prekršajnih prijava, uglavnom zbog nasilničkog ponašanja i tuča.

J. Stanković

'