AKTUELNO

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), devojka ubijenog Strahinje Stojanovića (30), oglasila se ponovo novim fotografijama na svom Instagram nalogu.

Naime, ona je postavljala uspomene i prisetila se perioda života koji je provodila u emotivnoj vezi sa Stojanovićem.

Ona je postavljala Instagram stori, a u prvi na redu je snimak gde se vidi ruka za koju se pretpostavlja da je Strahinjina dok vozi automobil. U pozadini snimka čuje se muzika.

Kasnije dolazi fotografija na kojoj se nalaze dve šolje čaja, a zatim i buket cveća.

Foto: Instagram.com/soniasuarezgmz

Podsetimo, 13. septembra na Novom Beogradu, dogodila se eksplozija automobila pod koji je postavljana bomba ispod vozačevog sedišta u kom se nalazio Strahinja Stojanović koji je od posledica preminuo u Urgentnom centru.

Foto: Instagram.com/soniasuarezgmz

Kolumbijka koja je tada bila sa njim, nalazila se na suvozačevom sedištu i ona je prilikom eksplozije lakše povređena. Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu ona je izjavila "da Strahinja uopšte nije bio uplašen za sopstvenu bezbednost" i da "nije sumnjao da mu preti bilo kakva opasnost".

Inače, Stojanović je odranije poznat policijskim organima po svom bogatom dosijeu. U medijima je povezivan sa braćom Branisavom i Slobodanom Šaranović iz Crne Gore.

Dovodio se u vezu sa ubistvom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, bio je na meti ubica 2018. godine kada je preživeo eksploziju podmetnute bombe u naselju Galenika. tada je teško povređena njegova tadašnja devojka iz Španije, bivša misica Olac Bilbao Gonzales (22).

#Strahinja Marinković