AKTUELNO

Nema reči kojima bi opisala bol koji oseća.

Nakon što je Strahinja Stojanović, koji je likvidiran na Novom Beogradu, sahranjen danas na Novom bežanijskom groblju, na instagramu je njegova devojka ostavila potresnu poruku.

Foto: Informer.rs

Nakon što su mnogobrojni prijatelji i članovi porodice ispratili Strahinju ispratili na večni počinak, među njima bila je i Sonja S.G. koja je bila sa Stojanovićem u džipu kada je eksplodirao, Sonja je na instagramu ostavila poruku na engleskom.

You are not struggling. You are transitioning.

Foto: Instagram.com/soniasuarezgmz

U pitanju je inspirativni citat koji ljudi koriste kako bi lakše prihvatili gubitak, a u slobodnom prevodu na naš jezik bi to zvučalo: Ne mučiš se, samo si u tranziciji/promenama.

Foto: Tanjug Video, Instagram.com

Podsetimo, Sonja S. G. dobila je zabranu izlaska iz Srbije. U međuvremenu je otkriveno da je ispod džipa bilo između 1 i 1,5 kilograma eksploziva Pentrit. Bio je postavljen ispod vozačevog sedišta. Eksplozija je bila usmerena, a pretpostavlja se da je menjačka kutija dodatno zaštitila Kolumbijku.

Eksplozivnu napravu postavljenu pod džip Strahinje Stojanovića (30), koji je ubijen u nedelju na Novom Beogradu, najverovatnije je aktivirao biciklista, koji je bio u neposrednoj blizini.

#Poruka

#Sonja S.G.

#Strahinja Stojanović