AKTUELNO

Osumnjičeni su, uz krivične prijave, privedeni Višem javnom tužilaštvu Beogradu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u više odvojenih akcija, zaplenili su oko osam kilograma marihuane i više od pola kilograma heroina i uhapsili N.Ž. (1988), I.S. (1996), A.Ć. (1989), A.D. (1992), U.Đ. (2000), D.S. (1995) i A.G. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i A.Ž. (1995) koji se sumnjiči za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Foto: Tanjug Video

Foto: Tanjug Video

Policijski službenici su pronašli oko 530 grama heroina prilikom pregleda automobila „ford fokus“ u kome su bili N.Ž. i I.S, dok je manja količina ove droge nađena u stanu osumnjičenog N.Ž. u Obrenovcu.

Foto: Tanjug Video

Foto: Tanjug Video

Takođe, pregledom stana u Obrenovcu u kome živi I.S, policija je pronašla oko 200 grama marihuane i manju količinu kokaina.

U drugoj akciji, policija je pregledom automobila „alfa romeo“ osumnjičenog A.Ć. zaplenila oko pet kilograma marihuane, dok je u stanu u Zemunu gde on neprijavljeno boravi pronašla dve kesice ove droge kao i pištolj sa 57 komada municije, zbog čega se tereti i da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Video: Tanjug Video

Policija je, takođe, pregledom drugog stana u Zemunu u kome A.Ć. neprijavljeno boravi sa A.D, pronašla oko 200 grama marihuane.

U trećoj akciji, policija je pregledom stana na Vračaru gde neprijavljeno boravi osumnjičeni U.Đ. pronašla džak sa oko 2,4 kilograma marihuane, dok je u dvorištu pronašla i 38 paketića ove droge koje je osumnjičeni prethodno bacio kroz prozor.

Foto: Tanjug Video

Foto: Tanjug Video

Policija je u četvrtoj akciji, u stanu na Zvezdari gde borave osumnjičeni D.S. i A.G. zaplenila oko 173 grama marihuane, kao i manju količinu kokaina i MDMA. Tom prilikom, policijski službenici su kod A.Ž. pronašli tri paketića sa manjom količinom marihuane koje je, kako se sumnja, prethodno kupio od osumnjičenog D.S.

#Akcija

#Beograd

#Hapšenje

#Policija