AKTUELNO

Strahinja Stojanović, nastradao u eksploziji u Novom Beogradu kada je njegov džip odleteo u vazduh biće sahranjen danas na Novom bežanijskom groblju.

Osim članova porodice i mnogobrojnih prijatelja, na groblju se pojavila i Stojanovićeva devojka Sonja S. G., koja je inače, s njim bila u automobilu u trenutku eksplozije.

Ona je sve vreme bila uplakana, a od Stojanovića oprostila se i čituljom.Na sahrani je inače bilo oko 100 ljudi. Jedan od rođaka čitao je oproštajni govor, a tom trenutku prolomio se jauk. Rođak je seo na grobnicu i nije skrivao suze i bol.

Foto: Instagram.com

- Strahinja, ti si izabrao mir, a ne rat. Tvoja duša se prosvetlila i sazrela i obavila sve što je trebalo na ovom svetu. Univerzum ti je dao novi život pun svetlosti i bezuslovne ljubavi. Tvoja Sonja - stoji u oproštajnoj poruci Kolumbijke.

Foto: Beta/Emil Vas

Podsetimo, Sonja S. G. dobila je zabranu izlaska iz Srbije. U međuvremenu je otkriveno. U međuvremenu je otkriveno da je ispod džipa bilo između 1 i 1,5 kilograma eksploziva Pentrit. Bio je postavljen ispod vozačevog sedišta. Eksplozija je bila usmerena. Menjačka kutija dodatno je zaštitila Kolumbijku.

#Sahrana