AKTUELNO

U toku protekle noći hitna pomoć u Beogradu imala je ukupno 93 poziva, a od toga 26 intervencija bilo je na javnom mestu, rekla je za Pink dr Nataša Bosiljčić Božić.

Kako je istakla, za lekare Hitne prethodne noći je bilo puno posla i mnogo poziva.

Prva saobraćajna nesreća, tokom prethodne noći dogodila se na uglu ulica Žila Verna i Beograske u 21.40 u kojoj je povređena muška osoba (23) godine koja je prevezena u Urgentni centar, a ženska osoba (22) u, jer je trudnica u 9. mesecu.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 22.22 na Ibarskoj magistrali kod OMV pumpe teško je povređen je dečak uzrasta 16 godina, a posle ukazane pomoći prebačen je na reanimaciju u Urgentni centar.

U 22.24 na pružnom prelazu u Zemun polju pronađena je devojka (21) bez svesti  i ona je sa težim povredama glave prevezena u Urgentni centar.

U Krunskoj ulici ženska osoba je pala sa visine i kako je rekla dr Bosiljčić Božić verovatno je reč o samoubistvu.

U ponoć se dogodio saobraćajni udes na uglu ulica Koste Nađa i Vitezova Karađorđeve zvezde, muška osoba (24) povređena je i zbrinuta na licu mesta a posle prevezena radi dalje dijagnostike i terapije u UC.

Težak udes se dogodio kod okretnice autobusa 48 na Miljakovačkim stazama oko 00.59 sati, a intervenisale su dve ekipe Hitne pomoći koje su na licu mesta samo mogle da konstatuju smrt 44-godišnjeg muškarca, a jedna je zbrinula dečaka od 16 godina, kojeg je prevezla na reanimaciju u UC.

Na novom obrenovačkom putu u 1.48 sati povređena je ženska osoba (24) zbrinuta je na licu mesta, a potom prevezena u UC.

#Hitna pomoć

#Intervencije

#Povređeni

#saobraćajke