AKTUELNO

Dragana Metić, majka D. M. (7) i njegovog dve godine mlađeg brata D. M, koji su se u jezeru Očaga utopili 23. avgusta i sahranjeni tri dana kasnije, pre više od 15 godina napustila je šestoro male dece.

Naime, ona je ostavila svoje dve kćeri i četiri sina u trošnoj kući, prepuštene same sebi. M. M, njena ćerka kaže da je s roditeljima izgubila svaki kontakt.

- Nas šestoro dece je majka ostavila same i otišla ko zna gde i ko zna sa kim. Nemam kontakt sa njom, kao ni sa ocem. Naš otac se preziva Metić i ona je uzela njegovo prezime, koje mu nikada nije vratila. Nesrećnim dečacima za kojima patim jer su moja polubraća, po kakvoj-takvoj majci. Dala im je naše prezime, a ja ne znam ko je njihov otac. Sa tim Kristijanom je valjda u vezi i imaju malu devojčicu. Ja sam udata i imam svoj život, majka me ne zanima, kad ni mi nju nismo zanimali kad smo bili mali - rekla je M. M.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, tragedija kada su se dečaci utopili dogodila se na jezeru Očaga kod Lazarevca.  Dečaci su kobnog dana došli na jezero s majkom, očuhom i sestrom od godinu i po dana. Majka je bila sa ćerkom dok su se dečaci kupali u plićaku, a na njih je pazio očuh.

- Samo sam se na tren okrenuo kad je ćerka počela da plače. Nije mi jasno kako se to desilo. Oni nisu bili sami u vodi, bilo je tu još dece i ljudi - rekao je očuh Kristijan.

Potraga za dečacima je trajala oko sat vremena. Kada su ih izvukli iz vode, bilo je nade da će preživeti, međutim, posle skoro sat vremena koliko je trajala reanimacija, bitka je izgubljena.

#Dragana Metić

#Lazarevac

#Majka

#Očaga

#Tragedija