AKTUELNO

Stanje trogodišnjeg dečaka, koji je sa majkom pao sa 6. sprata zgrade u Krađorđevoj ulici u Lazarevcu, je nepromenjeno, i lekari Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj se i dalje bore za njegov život, kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Dečakova majka A. E. (29) je, da podsetimo, preminula na licu mesta, a on je sa teškim povredama prvo prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije. U toj ustanovi je nakon dijagnostike hitno operisan a zatim je prebačen u Kliniku u Tiršovoj.

Kako su u subotu u toj klinici rekli, mališan je u teškom stanju primljen u jedinicu intenzivne nege Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj.

- Pacijent ima teške povrede glave, abdomena i unutrašnjih organa koje su inicijalno zbrinute u Urgentnom centru - kažu u Klinici u Tiršovoj.

Podsetimo, trogodišnjak i njegova majka pali su u petak sa terase šestog sprata zgrade u Karađorđevoj ulici u centru Lazarevca. Majka deteta je poginula na licu mesta. Mediji spekulišu da li se žena bacila sa terase sa detetom ili je reč o nekom drugom scenariju.

#Lazarevac

#Tragedija