AKTUELNO

Stanari zgrade u lazarevačkoj Karađorđevoj ulici, gde je juče poginula žena nakon pada sa terase, ne mogu da poveruju da je izvršila samoubistvo.

"Uvek je bila nasmejana, teško nam je da mislimo da bi se ona odlučila na tako drastičan korak da sa detetom skoči sa šestog sprata", ispričala je jedna od stanarki.

"Nisam čula da su ona i suprug ikada imali problema. Ali ko zna?... Jedna komšinica je nedavno čula neku galamu iz stana, ali nije znala da li su se svađali ili se dete igralo", rekla je stanarka solitera.

Trenutno je poznato da je u 8.15 časova ona sa detetom pala na plato na prvom spratu, iznad poslovnih prostorije lazarevačke "Lastre". Vrisku je čula prolaznica i odmaha policiju i Hitnu pomoć. U momentu kada su došle lekarske ekipe, mlada žena nije davala znake života. Verovatno je svojim telom ublažila pad deteta, koje je bilo živo, ali u teškom stanju, pa je odmah prevezen u Urgentni centar gde je hitno operisan.

Posle nalaženja nagog tela nesrećne mlade žene na platou, policija je provalila u stan u kome je ona živela sa suprugom Nikolom T. i sinčićem T. T. Muž je u tom momentu spavao i navodno nije znao ništa o tragediji.

Iako se ne zna šta se desilo, istražitelji pominju da je žena sa detetom u naručju skočila sa terase šestog sprata. Ako je to istina, za sada nije poznat razlog zbog koga se odlučlila na taj korak. Istovremeno provera se i da li je kojim slučajem njen suprug imao neku uloga u padu Aleksandre i T. T, da li ih je možda gurnuo.

Rođaci poginule Aleksandre međutim odbijaju mogućnost da je u nameri da sebi i detetu oduzme život, sa T. T. skočila sa terase šestog sprata, kao i da je im je u tome "pomogao" njen suprug. Oni veruju da je sve splet nesrećnih okolnosti.

Foto: Pink.rs

"Sumnjamo da je dete krenulo na terasu i da je ona pošla za njim. Ne verujem da bi se ubila, želela je to dete. Nije imala problema u braku. Bila je divna", rekao je njen brat Pavle C.

Aleksandra E. je, rođena Lazarevčanka i bila pri kraju studija defektologije, i koliko je poznato njenim rođacima nije imala psihičkih problema.

"Njen život je obeležila smrt oca koji se, dok je ona bila mala, predozirao. Kasnije je odlučila da joj životno opredeljenja bude da pomaže ljudima kao što je bio njen otac", kazali su rođaci stradale mlade žene.

#Lazarevac