AKTUELNO

Misteriozan slučaj smrti mladića potresao je prestonicu.

Telo 20-godišnjeg Luke Popovića bez znakova života pronađno je u stanu u Bulevaru Zorana Đinđića 96 na Novom Beogradu, a kako Pink.rs saznaje, slučaj je prijavio 15-godišnji državljanin Crne Gore sa inicijalima S. K.

Maloletnik je, inače, po dolasku policije, ispričao da su prethodne večeri on i njegov drug konzumirali alkohol i narkotike. Nakon toga, mladići su legli da spavaju, a kada se maloletnik probudio, zatekao je Luku na podu bez svesti.

Rekao je i da se uplašio i nije znao šta da radi.

Foto: Pink.rs

Kako je za Kurir rekao komšija, dečak je istrčao usplahiren ispred zgrade oko 10 časova.

- Bio je uplašen i molio je da neko pozove Hitnu pomoć, rekao je da mu je drug bez svesti na podu i da ne zna šta da radi. U tom trenutku nisam znao da je reč o smrtnom slučaju, samo sam zvao Hitnu. Tada su mi rekli da je pre mene zvao mlađi muški glas da prijavi isti slučaj, ali nije umeo da objasni o čemu je reč. Kažu da im je zvučao neozbiljno. Međutim, posle su brzo stigle policija i Hitna pomoć - ispričao je jedan od komšija.

Foto: Pink.rs

Dodao je i da maloletnika i njegovog druga koji je preminuo niko iz zgrade ne poznaje, pa se pretpostavlja da su podstanari.

Policija je obavila uviđaj.

#Luka Popović

#Novi Beograd

#Smrt