AKTUELNO

Policija istražuje gde se i pod kojim okolnostima dogodila pucnjava.

U Surčinu je noćas pod neutvrđenim okolnostima ranjen Nemanja Buha, bratanac Ljubiše Buhe Čumeta, bivšeg svedoka saradnika države protiv Zemunskog klana.

Nemanja Buha je sa vidnom povredom glave zatečen na mestu vozača u parkiranom „audiju“ u Vojvođanskoj ulici u Surčinu. Buha je odmah kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Policija je obavila uviđaj na licu mesta, a trenutno se istražuje gde je i pod kojim okolnostima ranjen 31-godišnji Buha.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, policijska patrola izašla je noćas na lice mesta, nakon primljenog poziva da se u Surčinu dogodila pucnjava. U automobilu je tada zatečena i 25-godišnja Nemanjina supruga koja nije povređena.

Foto: Facebook.com/Nemanja Buha

Podsećamo, Nemanja Buha bratanac je Ljubiše Buhe Čumeta, bivšeg svedoka saradnika u postupcima protiv Zemunskog kriminalnog klana.

Foto: TV Pink Printscreen

Čume je u međuvremenu proveo nepunih pet godina u zatvoru na osnovu izrečenih presuda zbog prikrivanja kradenog automobila, pretnje policajcu, ometanja istrage i vređanja tužioca.

#Nemanja Buha

#Pucnjava