AKTUELNO

Ništa ne znamo i njegovi drugovi koji su bili sa njim ništa ne pričaju. Čekamo policiju da nam kaže šta se desilo - kaže Tomislav P, deda devetnaestogodišnjeg Aleksandra P. čije je telo pre dva dana izvučeno iz Bubličkog jezera.

Smrt mladića za sada je pod velom misterije i još nije jasno da li se Aleksandar utopio ili je ubijen kako neki sumnjaju.

- Ne znamo šta se desilo s našim detetom, kako je stradao - rekao je nesrećni čovek.

On je, dodao da je Aleksandar bio "besprekorno dete", uvek poslušan i vredan.

U porodici nastradalog mladića zavladali su muk i tuga. Zvanične informacije o tome kako je Aleksandar nastradao još nema. Obdukcija njegovog tela je urađena i u narednih nekoliko dana ona treba da stigne u tužilaštvo koje će odrediti dalje korake u ovom slučaju. Za sada je, prema nezvaničnim informacijama, saslušano nekoliko osoba.

Navodno je jedna meštanka policajcima ispričala da je videla kako iz džipa neko izbacuje telo u jezero, međutim utvrđeno je da ova informacija nije tačna. Identifikovano je vozilo i utvrđeno je da nema nikakve veze sa smrću mladića.

Aleksandar je u nedelju sa društvom bio na Bubličkom jezeru kod Žitnog Potoka gde je tokom popodneva prijavljen njegov nestanak. nakon potrage, koja je trajala skoro dva dana, telo je isplivalo iz vode i primetio ga je mladićev rođak koji je učestvovao u potrazi.

- Rezultati obdukcije biće poznati za nekoliko dana i tada ćemo znati kako se nesreća dogodila i šta je uzrok Aleksandrove smrti - rekao je viši tužilac u Prokuplju Mikica Milenković.

Jedan svedok vađenja tela mladića iz jezera ispričao je za Kurir da je na licu mesta u tom trenutku bilo mnogo ljudi i da su primetili da je na Aleksandrovom telu bilo povreda.

- Levo rame mu je bilo otečeno, a ruke neobično prave. Meni to ne izgleda kao utapanje, vidi se da je bio povređen. Ne znam šta je u pitanju, ali najbolje da se sačeka rezultat obdukcije - ispričao je svedok.

#Aleksandar

#Jezero

#Telo