AKTUELNO

Rođaci Milan (25) i Nenad Kovačević (27) iz Doboja poginuli su, a dve osobe su povređene u direktnom sudaru "audija A4" i "audija A6". Tragedija se dogodila u utorak oko 23 časa na regionalnom putu u Velikoj Bukovici kod Doboja.

Obojica nastradalih bili su putnici u "audiju A6", kojim je upravljao njihov komšija i prijatelj Goran K.

Za volanom "audija A4" bio je Stefan A. (18) iz Stanara. Oba vozača su u udesu povređena i prevezeni su u Opštu bolnicu "Sveti apostol Luka" na dalje lečenje, i prema nezvaničnim informacijama, nalaze se van životne opasnosti.

Nesreću je, kako se saznaje, izazvao Stefan A. On je "audijem A4" išao prema Stanarima i u jednoj krivini, u Bukovici, prešao je u levu saobraćajnu traku i direktno udario u "audi A6", koji je naišao iz suprotnog pravca.

Foto: TV Pink Printscreen

- To je bio silovit udar! Oba "audija" su išla dosta brzo i direktno su se sudarila. Od siline udara još su se okrenuli i sleteli s puta. Prednji deo oba vozila je potpuno uništen - kaže dobro upućeni izvor.

On pojašnjava da su unesrećenima prvi u pomoć pritekli meštani Bukovice koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć.

- Nažalost, dvojica mladića su na mestu bila mrtva i nije im bilo spasa. Navodno je Nenad glavom udario o plafon vozila i polomio vrat, dok je Milan podlegao usled teških povreda glave - pričaju meštani.

Poznanici nastradalih pričaju da su se oni kobne noći iz Stanara vraćali kući za Doboj. Za Milana i Nenada kažu da su bili veoma bliski i gotovo nerazdvojni. Nenad se bavio muzikom i povremeno je svirao, dok je Milan radio kao vozač kamiona.

Nijedan nije bio oženjen, niti su imali decu. Iza Nenada su ostali roditelji i mlađi brat, a iza Milana roditelji i mlađa sestra.

#Doboj

#Nesreća

#Smrt

#rođaci