AKTUELNO

Nezapamćena tragedija dogodila se noćas u Tesliću kada su majka J. I. (51) i njena 30-godišnja ćerka M. I. nožem prerezale vene.

Obe su hitno prevezene u Dom zdravlja u Modriči, gde je majka usled teških povreda preminula, dok ćerka prevezena u dobojsku bolnicu na daljnje lečenje.

Kako Faktor saznaje, i njeno stanje je izuzetno teško, jer ima višestruke teške povrede.

U Centru javne bezbednosti Doboj je potvrđeno za Faktor da je slučaj policiji prijavio suprug umrle, odnosno otac povređene devojke oko 1.30.

- Policijskoj stanici u Tesliću u 1.30 je prijavljeno da su majka i ćerka pokušale da počine samoubistvo u njihovoj porodičnoj kući. Uviđaj su obavili policijski službenici PS Teslić i kriminalistička policija. O svemu je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Doboju po čijem nalogu će se preduzimati daljnje mere i radnje - kazali su u CJB Doboj.

Faktor.ba nezvanično saznaje da su i majka i ćerka odranije imale psihičkih problema, zbog kojih im je bila prepisana medicinska terapija.

Kako su za bosanske medije ispričale komšije, supruga i oca probudila je buka iz susedne sobe u kojoj spavaju njegova supruga i ćerka.

- Ustao je i kucao na vrata, jer one spavaju zaključane u sobi. Nakon dugog kucanja, vrata mu je otvorila ćerka. Bila je sva krvava, dok je majka u krvi ležala na krevetu - rekao je jedan od komšija.

Otac je nakon toga pozvao policiji i hitnu pomoć.

Komšije tvrde da je reč o mirnoj i tihoj porodici, koja je uprkos teškim uslovima živela normalno.

#Bosna i Hercegovina

#Krv

#Majka

#Tragedija

#ćerka

'