AKTUELNO

Lokalni privrednik u opštini Sopot uhapšen je zbog sumnje da je u svom automobilu napastvovao devojčicu (13) iz obližnjeg sela, koju je vraćao kući s treninga.

Dejan M. (41) iz Ralje, koji se sumnjiči da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje, inače je vlasnik pekare u centru Ralje.

Kako otkriva izvor upoznat sa slučajem, uhapšeni pedofil je iskoristio poznanstvo svog sina sa žrtvom kako bi je namamio u svoj automobil.

- Njegovo dete i ta devojčica zajedno treniraju karate u Ralji. U utorak uveče oko 20 sati, posle treninga, on je napastvovanom detetu predložio da je poveze kući, koja se nalazi na nekoliko kilometara dalje. Ona je, ne sluteći ništa, sela u automobil, pošto ga je poznavala kao oca svog druga. Međutim, on je tokom vožnje krenuo da je dodiruje i pipka po telu, butinama, grudima - ispričao je dobro obavešten izvor.

- Pokušavao je da je poljubi, bio je grub i nasilan. Šokirana devojčica je pokušavala da se odbrani, gurajući ga od sebe. On je, međutim, nastavljao i rekao joj: "Ma ljubio te ja ili dečko, to ti je isto." Samo pukom srećom izbegla je najgore. Čim je ušla u kuću, sve je ispričala majci - priča naš sagovornik.

Majka devojčice je slučaj odmah prijavila policiji, koja je munjevito reagovala i već sutradan uhapsila pedofila.

- Majka je bila izbezumljena i odmah ujutro otišla je u policiju da sve prijavi. Policija je obavila razgovor sa devojčicom, koja je i dalje bila vrlo uplašena, ali je detaljno opisala sve šta joj je radio. Sva se tresla. Nakon toga, njega je sopotska policija uhapsila kod kuće u Ralji - dodaje izvor.

#Nesreća

#Pedofil

#Silovanje

'