AKTUELNO

Policija je obavila uviđaj i utvrđuje uzroke saobraćajne nesreće o kojoj je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Motorciklista Aleksndar S. (40) poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 00 i 50 sati na Trgu Republike u Medoševcu kod Niša. On se motorciklom kretao iz pravca Medoševca ka Nišu kada se direktno sudario sa taksi vozilom.

Od zadobijenih povreda, Aleksandar je stradao na licu mesta. Policija je obavila uviđaj i utvrđuje uzroke saobraćajne nesreće o kojoj je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Ovo je drugi težak udes za proteklih sedam dana u Nišu u kojem je nastradao vozač motorcikla. Vozač motorcikla marke "beneti" V. C. (46) poginuo je 19.maja oko deset minuta posle ponoći kada je dvotočkašm udario u kružni tok na raskrsnici Bulevara cara Konstantina i Ulice 29. novembra, na putu za Nišku Banju.

On je od saline udarca bukvalno preleteo kružni tok i nastradao na licu mesta dok je putnica na motoru T. T. (35) zadobila teške telesne povrede glave.

Autor: Pink.rs/M.Mijatović

#Niš

#Saobraćajna nesreća