AKTUELNO

Novi detalji zločina koji je potresao Srbiju.

Branislava Gnjidić (49), direktorka osnovne škole "Sava Šumanović" u Erdeviku pre nekoliko dana napustila je svog supruga Predraga Gnjidića (53) i vratila se u Erdevik da živi kod svoje majke. Kako saznajemo Gnjidić ju je ubio kada je saznao da ona ne želi da mu se vrati i da je u vezi sa Miroslavom Bojićem (56), inače školskim i njenim vozačem.

Kako saznaju mediji, Predrag je juče otišao kod Branislave i njene majke da je moli da se vrati kući i da se pomire, međutim ona je to odbila.

Foto: Pink.rs

Njih dvoje inače imaju dvoje dece i u braku su godinama.

Nakon toga Predrag, koji je inače radio kao lovočuvar, uzeo je oružje i krenuo u krvavi pir. Došao je oko 9.30 sati jutros do škole u kojoj Branislava radi. Prvo je u dvorištu škole usmrtio Bojića sa kojim je Branislava bila u vezi, a potom otišao u njenu kancelariju na prvom spratu, pa ubio i nju!

Kako pričaju meštani Predrag je zločin počinio pred svedocima - pred sekretaricom direktorke i domarom škole.

Foto: Pink.rs

Meštani za Branislavu imaju samo reči hvale, kažu da je pre dve godine postala direktorka škole, a da je pre toga radila kao učiteljica.

- Mnogi su bili razočarani što im više neće predavati kada je postala direktorka. Jako su je volela deca - kažu meštani.

Meštani i za njenog supruga koji je počinio krvavi pir kažu da ga ne znaju kao nasilnog.

Foto: Printscreen YouTube/ Kopernikus RTV Šid

I Predrag i Branislava i vozač Miroslav Bojić živeli su u Šidu, a Bojić i direktorka su se najverovatnije zbližili jer ju je on svakog dana vozio kući s posla.

Bojić je inače radio kao školski vozač, jer ovu školu pohađaju i deca iz okolnih sela, međutim vozio je i Branislavu svakog dana kući dok je živela sa suprugom i decom u Šidu.

#Branislava Gnjidić

#Ubistvo

#Šid

<
'