AKTUELNO

Ekipa portala Pink.rs posetila je komšiluk i ulicu monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović.

Prošlo je godinu dana od misterioznog zločina, koji je uzdrmao ceo region. Drugog aprila pevačica Jelena Marjanović, na nasipu u Borči, otrčala je direktno u smrt i za sobom ostavila petogodišnju ćerku i supruga.

Godinu dana nakon tog zločina, i dalje se nagađa ko je potencijalni ubica, ili ubice, mediji i dalje “ne dižu ruke” od “istraživanja”, a priče o njoj i njenoj porodici i dalje pune rubrike crne hronike.

Foto: Pink.rs

Ovom povodom je ekipa portala Pink.rs otišla do Borče u posetu komšiluku tragično nastradale pevačice.

Ono što smo zatekli bile su prazna ulica i dvorišta kuća. Tek po koji prolaznik prođe, a većina je gotovo i zaboravila da se pre nepunih godinu dana na nekoliko stotina metara od njih desio monstuozan zločin.

Foto: Pink.rs

- Niko više ne pominje to ubistvo. Čak se i novinari ne interesuju kao ranije. Pre su dolazili i stalno se nešto raspitivali, fotografisali i snimali. Sada to više niko ne radi … čak i mi više ne pričamo međusbno o tome – rekla nam je jedna komšinica koju smo zatekli na ulici kako se užurbano vraća kući iz prodavnice.

Foto: Pink.rs

I svi ostali, koje smo pitali, manje-više rekli su nam isto.

- Ma niko to ne pominje. Čak i porodicu gotovo da ne viđamo. Zoran uglavnom prođe automobilom, retko kada prođe ovuda pešaka – dodaje još jedna komšinica koja živi nekoliko kuća dalje od poznate kuće Marjanovića.

Foto: Pink.rs

- Strašno je to što se dogodilo. U početku sam se bojala da izađem na ulicu čim krene prvi sumrak, a danas mi čak i ne padne na pamet šta se dogodilo sa jadnom ženom – rekla nam je još jedna prolaznica.

Nakon svega, jedino na banderi stoji plakat sa fotografijom Jelene Marajanović koji jedino podseća na činjenicu da Borča možda i nije toliko bezbedna koliko izgeda, jer se upravo tu dogodila scena koju smo do sada mogli da vidimo samo u krimi serijama.

N. Petričević/J. Stanković

#Borča

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'