AKTUELNO

U Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, od posledice KOVID- 19 preminula je žena S.Đ ( 60) iz Iriga, koja je druga žrtva korona virusa u ovom malom sremskom mestu i treća u iriškoj opštini. Ovu informaciju potvrdio je Branislav Nedimović član Republičkog kriznog štaba u borbi suzbijanja korone virusa.

Prvi oboleli od KOVID- 19 na području ove opštine bio je šezdesetpetogodišnji muškarac iz Šatrinaca koji je i prva preminula osoba sa područja Sremskog okruga, a samo pre osam dana od ovog virusa preminula je i M.A (50) iz Iriga.

Preminula žena S.Đ. radila je zajedno sa pokojnom M.A. u administraciji jedne privatne firme, gde se i inficirala.

- Kada je kod M.A. potvrđen kovid, svi ostali radnici koji su bili sa njom u kancelariji odmah su stavljeni u karantin. Nekoliko dana posle virus je potvrđen i kod S.Đ, koja je prvo bila prebačena u sremskomitrovačku bolnicu a zatim u KCV. – kaže jedan od roditelja čije dete je takođe bilo u karantinu i radilo sa inficiranim osobama.

Velika tuga i tragedija zadesila je ovo naše malo mesto. Posle nedelju dana od smrti M.A. preminula je njena majka, srce joj nije izdržalo – kaže jedan od Irižana.

Inače na području Sremskog okruga broj novoobolelih ne beleži rast. Trenutno je registrovano 65 lica.

#Irig

#koronavirus

<
'