AKTUELNO

Noć u Srbiji su, nažalost, obeležila i dva požara – u Čačku i Boru.

Većina građana poštovala je policijski čas širom Srbije, pa je taji zabeleženo manje kršenja ove odluke Vlade Srbije. Međutim, policija je morala da reaguje i pocesuira 110 osoba zbog nepoštovanja policijskog časa, zbog kršenja mere samoizolacije procesuirano je 40 osoba, dok je 45 starijih od 65 godina koji su prekršili meru zabrane kretanja.

U Beograd, na Paliluli, sinoć oko 22 sata, mladić (18) je obio benzinsku pumpu u Ulici Mije Kovačevića. On je uhvaćen tokom krađe robe i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Podneta je i krivična prijava u redovnom postupku zbog nepoštovanja policijskog časa. 

Jutros, oko 1 sat iza ponoći, na Zvezdari su uhapšena dva muškarca od 17 i 24 godine, a kod jednog od njih pronađen je heroin. Obojica, kako saznajemo, imaju kriminalni dosije. 

Noć u Srbiji su, nažalost, obeležila i dva požara – u Čačku i Boru.

Oko 2 sata u Čačku u Bulevaru Tanaska Rajića, izbio je požar u kući 88-godišnjeg čoveka. On je lakše povređen i zbrinut u bolnici.

U Boru, u Ulici 3. oktobra u stanu je pronađena mrtva 72-godišnja žena, a kada je policija došla u stan, uočeni su manji tragovi požara. Sve okolnosti ovog slučaja se utvrđuju. 

#Hitna pomoć

#Policija

#Požar

'