AKTUELNO

Fadilu H. (19) iz Beograda koji je uhapšen je zbog sumnje da je na Miljakovcu udario u glavu muškarca D. J. (41), nakon čega je on pao u reku i preminuo branio se kod tužioca da je to uradio jer je preminuli "tukao njega i njegovog oca", saznaje "Blic".

Kako saznajemo, osumnjičeni se branio da je sve počelo kada su se potukli iza jedne prodavnice.

- On je ispričao kako je preminuli tukao njega i njegovog oca, nakon čega je otrčao ka mostu, preskočio ogradu i pretio da će da skoči. Osumnjičeni se branio kako ga je tada udario kako bi mu vratio za sve udarce koje su pretrpeli - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Osumnjičenom je predložen pritvor od 30 dana zbog opasnosti od bekstva, a i zbog zaprećene zatvorske kazne koja je 20 godina za ubistvo.

Kako smo ranije pisali, tuča, a kasnije ubistvo, dogodili su se za vreme policijskog časa u noći između subote i nedelje oko 22 sata. Osumnjičeni, njegova žrtva i još, kako se sumnja, tri osobe, sakrili su se iza jedne prodavnice u Vareškoj ulici gde su pili.

U jednom trenutku izbila je tuča između petorice muškaraca, a ubijeni D. J. udario je jednog od njih. Kada je video šta je uradio krenuo je po pomoć, međutim, pomahnitali i pijani muškarci krenuli su za njim - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Novinari su nakon tragedije posetili romsko naselje gde žive učesnici tuče. Ispred barake gde živi osumnjičeni naišli su na muškarca koji se predstavio kao njegov otac, a koji je rekao da mu je sin uhapšen oko pet ujutru i da mu je sin rekao da je "D. J. pao, a ne da ga je udario".

#Ubistvo

'