AKTUELNO

Suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović koje se dogodilo 2.aprila 2016. godine nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu saslušavanjem svedoka.

Pored sestre ubijene pevačice Teodore Krsmanović i žene koja je čuvala koze na nasipu R. M. u svojstvu svedoka pred sudom je govorio i meštanin Borče D. P.

On je potvrdio da je video Zorana, Jelenu i njihovu ćerku na nasipu. Kako je dodao, prepoznao ih je kada je čitao vesti u novinama sledećeg dana.

- Doveo sam sina sa dva druga i suprugu sa ćerkom da proslave sinivljev rođendan na mestu gde je nasip - rekao je ovaj svedok.

- Jelena je ubrzo otišla da trci, a Zoran sa ćerkicom da se šeta pokraj nasipa. Malo nakon toga beli jugo je naglo skrenuo u pravcu u kom je otišla Jelena i brzo se vratio iz tog smera. Jugo su vozila dva mladića - naveo je on.

Foto: Pink.rs/N. Todorović

D.P. je rekao i da je toga dana sa ćerkicom on prelazio nasip, kao i da je žena sa kozama stigla pošto su Jelena i Zoran otišli sa tog mesta. Inače u sudnici je objasnio da rep nosi poslednjih 10 godina.

Kako je rekao, on i bivša supruga sa decom došli u 15 sati na nasip, a otišli u oko 18 sati. Nisu razgovarali sa Marjanovićima.

M. R. biciklista koji je vozio kroz Crvenku paralelno sa kanalom gde je pronađeno Jelenino telo kaže da nije nikoga video na putu, niti je video nešto neobično.

Ispričao je da je tada imao i problem sa sluhom, ali nije nosio slušni aparat koji sada ima, na nasip je došao oko 17.05 i vreme je bilo sunčano, pa je nosio zatamnjene naočare za bicikliste, trenerku, a na glavi maramu.

Svedočio je i policajac A. K. koji je učestvovao u potrazi za Jelenom.

#Suđenje

#Svedok

#Zoran Marjanović

'