AKTUELNO

Telo Konstantina Stijepića, za kojim jetragalo stotine ljudi, pronađeno je u zaseoku Juroševići kod Lopara oko 11 sati. Roditelji su identifikovali telo i potvrdili da se radi o njihovom sinu i najverovatnije će biti poslato na obdukciju.

-Telo je nađeno na nepristupačnom terenu i bilo je zatrpano šipražjem. Sudeći prema spoljnom pregledu tela, odnosno onoga što je od njega ostalo, može se reći da je smrt nastupila onog dana kada je nestao – kazao je načelnik opšine Lopare, Rado Savić.

Kako je dodao, lokacija na kojoj je telo dečaka pronađeno spasioci su pretraživali proteklih dana u nekoliko navrata, ali je bilo potrebno prići veoma blizu kako bi se ono i uočilo.

U potrazi je učestvovalo više od 300 ljudi, a telo je pronađeno na kilometar od najbližih kuća, na udaljenosti od 2.200 metara vazdušne linije od njegovog doma.

Prvi ga je ugledao teča koji je danima tragao za njim.

Dečak je živeo sa sestrom i majkom, a njegov otac bio je u Nemačko, gde radi, ali se vratio kući nakon što mu je javljeno da je nestao.

Konstantin je nestao u utorak oko 13 sati. Navodno ga je majka malo ranije videla na proplanku ispod kuće. Iako mu je rekla da uđe u kuću on to nije uradio već je otišao da dovede ovce. Pola sata kasnije majka je otišla da ga potraži, ali ga nije bilo.

#Dečak

#Potraga

#nestao

'