AKTUELNO

Zoran i Dragana Skalušević dospeli su u medije nakon krvavog napada koji je odigrao u njihovoj kući.

Kako saznaju mediji, Dragana i Zoran su pre tri godine čudom preživeli stravičnu saobraćajnu nesreću. Oni su bili u automobilu, kada ih je na pružnom prelazu udario voz. Iako je auto bio smrskan, njih dvoje su, neviđenom srećom, zadobili samo lakše povrede.

Podsetimo, napad se dogodio u nedelju veče u porodičnoj kući u selu Novi Sip kod Kladova.

Zoran je počeo krvnički da ubada Draganu, a njena zapomaganja probudila su njihove ćerke, koje su spavale u svojim sobama.

Najpre je do roditelja dotrčala mlađa ćerka, koja pohađa šesti razred osnovne škole, a zatim i starija, koja je bila u svojoj sobi sa dečkom. Taj mladić je skočio na pomahnitalog Zorana, obuzdao ga i izbacio iz kuće, a zatim su deca pozvala Hitnu pomoć.

Foto: Facebook.com

Dragana je zadobila tri ubodne rane, od kojih je jedna bila veoma blizu srca, a isečena joj je i tetiva na ruci.

Zoranu je određen pritvor do 30 dana, a tereti se za pokušaj ubistva.

Nakon napada, Dragana je policajcima rekla kako je ona kriva za sve, i kako je izazvala muža.

- Ja sam za sve kriva, a ne moj muž! Izazivala sam ga, provocirala... Neću ga sudski goniti i neću ga tužiti! Svađali smo se te večeri, izazivala sam ga, razbesnela... Da sam ćutala, on to nikad ne bi uradio - kazala je Dragana policajcima.

Inače, kako saznaju mediji, Dragana i Zoran su pre tri godine čudom preživeli stravičnu saobraćajnu nesreću. Oni su bili u automobilu, kada ih je na pružnom prelazu udario voz. Iako je auto bio smrskan, njih dvoje su, neviđenom srećom, zadobili samo lakše povrede.

#Kladovo

#Porodično nasilje

#Saobraćajna nesreća

'