AKTUELNO

U Puškinovoj ulici večeras oko 19 sati raznet je Porše Kajen u kojem se, prema još nepotvrđenim informacijama nalazio Slobodan Milutinović zvani Snajper, a koji je tom prilikom zadobio lakše povrede nogu.

Milutinović se u trenutku ekspolozije nalazio u autu, ali je srećom prošao sa lakšim povredama nogu. Auto je gotovo potpuno uništen.

Slobodan Milutinović, zvani Snajper je odranije poznat policiji, a navodno je osuđivan zbog trgovine narkoticima i napada na policajca.

Takođe, ovo je treći put da je Milutinoviću zapaljen automobil, prethodno mu je u novembru 2013. uništen džip "mercedes", a onda  2018. godine zapaljen džip marke "volvo XC 90"

Automobil se nalazio na uglu ulice Alekse Šantića i Puškinove u Novom sadu, a detonacija je bila toliko jaka da su pukli pojedini prozori u obližnjim ulazima. Šteta je pričinjena i kafeu koji se nalazi u neposrednoj blizini.

Saobraćaj je gotovo u celom gradu u blokadi, policija obavlja uviđaj, a na licu mesta je džip ispod kojeg je bila postavljena eksplozivna naprava. Auto stoji na putu, na njemu su otvorena suvozačeva vrata i gepek.U eksploziji je oštećen još jedan auto, koji je u tom trenutku prolazio tim delom puta.

Policija je na terenu i vrši uviđaj. 

#Eksplozija

#Nesreća

#Novi Sad

'