AKTUELNO

Bojan Perać (31) nastradao je rano jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u Zemunu, a njegovi prijatelji se potresnim porukama opraštaju od njega na društvenim mrežama.

- Velika tragedija. Kreneš na posao i šta te snađe. 

- Bojane druže moj, nedostajaćeš ljudino, neka ti je laka crna zemlja.

Šok, neverica i tužne oproštajne poruke danima se ređaju na društveni mrežama. Među njima izdvaja se potresna poruka Bojanovog prijatelja iz detinjstva, koji je ispričao da je prošao pored lica mesta ne znajući da je stradao njegov drug.

- Jutros rano krećem na posao. Samo dve stanice od moje vidim policija juri, hitna pomoć, vatrogasci.. Nešto se strašno desilo. Prema meni ide patrola, staje i saopštava da se desila velika nesreća i da je vozač nastradao. Samo sam rekao "Bože, neka mu je laka zemlja" - napisao je Bojanov prijatelj.

Foto: Facebook.com/Printscreen

Ni slutio nije, kako kaže, da je to njegov dugogodišnji prijatelj iz detinjstva.

- Ni slutio nisam da si to ti brate moj, druže iz vrtića, druže iz osnovne, iz srednje.... S kim ću sad ruke da obaram, da se nadjačavamo kao nekad... E, moj plavi, sećam se ko sad: ulazim u Hemijsku školu, zadnja klupa, sedamo zajedno i kreće smeh do suza, obaranje ruku... Bio si i ostao najjači, ljubi te brat, neka ti je laka zemlja - napisao je Bojanov drugar.

Podsetimo, teška saobraćajka dogodila se na raskrsnici ulica Cara Dušana i Tršćanske u Zemunu u kojoj je na licu mesta stradao vozač GSP-a, a povređeno je i nekoliko putnika u autobusu privatnog prevoznika, kao i vozači putničkog vozila i privatnog autobusa.

- Autobus GSP-a je išao prazan iz garaže u Zemunu da se uključi na liniju 15, a autobus privatnog prevoznika je radio na liniji 45. Na vozilima koja su učestvovala u nezgodi pričinjena je velika materijalna šteta - navodi se u saopštenju GSP "Beograd".

#GSP

#Nesreća

#Vozač

#Zemun

#bojan perać

#poruke

#preminuo

#prijatelj

'