AKTUELNO

Sve ukazuje na to da vozači autobusa nisu krivi.

GSP Beograd i privatni prevoznik "Unicop" sarađuju sa nadležnim organima na istrazi saobraćajne nesreće u Zemunu, u kojoj je jutros poginuo vozač GSP, dok su tri osobe povređene, saopštio je sekretar za javni prevoz Jovica Vasiljević.

Na osnovu prvih informacija sa lica mesta, sve ukazuje na to da je saobraćajnu nezgodu u kojoj su učestvovali autobus GSP, autobus privatnog prevoznika i automobil, izazvao "bahati" vozač automobila i da vozači autobusa nisu krivi, navodi se u saopštenju.

Sekretar za javni prevoz je u ime grada izjavio saučešće povodom saobraćajne nezgode na raskrsnici ulica Cara Dušana i Tršćanske.

"Ništa ne može da vrati mladog čoveka koji je izgubio život i to predstavlja nenadoknadiv gubitak za porodicu. Duboko saosećamo s porodicom poginulog vozača i sa GSP 'Beograd', navedeno je u saopštenju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Ističe se i da GSP "Beograd" ima podršku Grada Beograda u unapređenju uslova i bezbednosti u radu, posebno vozača.

Dodaje se da će Grad nastaviti obnovu voznog parka GSP-a, kako bi građani imali sve bolji i kvalitetniji prevoz, a vozači bolje i bezbednije uslove rada, s obzirom da nova vozila podrazumevaju veću pouzdanost i sigurnost u svakom pogledu.

Sekretarijat za javni prevoz izrazio je nadu da će se povređeni putnici u jutrošnjoj saobraćajnoj nezgodi brzo oporaviti.

#Saobraćajna nesreća

#Zemun

'