AKTUELNO

Maloletnici, uzrasta od 12 do 14 godina, prijavili su policiji da ih je Šveljo najpre skidao, a potom oblačio za fotografisanje i na kraju zlostavljao.

Novosadska policija uhapsila je večeras poznatog dizajnera i fotografa Srđana Švelja (1968) zbog sumnje da je kao modele za izradu eksplicitnih fotografija koristio maloletnike i mlađa punoletna lica, koji dolaze u svratište i zauzvrat im davao narkotike.

Na fotografijama i video snimku do kojeg je Pink.rs ekskluzivno došao, vidi se patrola koja odvodi dizajnera nakon hapšenja.

Video: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Podsetimo, kako je Pink.rs saznao od izvora bliskih istrazi, on je imao seksualne odnose sa maloletnim licima muškog pola koje je fotografisao. U toku je pretres njegovog stana.

Foto: Pink.rs

Saznajemo i da ima svedoka da je Šveljo u stan dovodio romske dečake iz naselja Veliki rit u stan i nakon fotografisanja, nudio da ih oralno seksualno zadovolji.

Inače, Instagram nalog Švelja prepun je fotografija mladića različitih uzrasta, od kojih su mahom mlađi, tinejdžeri. Gotovo svaka fotografija ima seksualnu konotaciju, a njegovi modeli mahom su nagi.

Autor: Pink.rs/Miljan Vitomirović

#Hapšenje

#Srđan Šveljo

'