AKTUELNO

Internetom kruži lažni snimak ubistva vođe škaljaraca u Atini, gde navodno maskirani napadači brutalno likvidiraju Igora Dedovića (43) i Stevana Stamatovića (43).

Naime, kako je Pink.rs ranije pisao, u trenutku stravične likvidacije Crnogoraca za stolom je bilo 10 ljudi, među kojima su bili i žene i deca, a na lažnom snimku koji kruži internetom vidi se ubistvo u skoro praznom restoranu.

Još jedan dokaz da snimak nije nastao u restoranu u Atini u kojem su ubijeni Dedović i Stamatović je i enterijer ugostiteljskog objekta.

Video: Pink.rs

Podsetimo, ubistvo se dogodio u nedelju kada su četvorica počinioca, noseći marame i kapuljače, ušli u restoran oko 18 i 30 sati. Prišli su stolu za kojim su sedeli Stamatović i Dedović sa svojim ženama i decom.

Foto: Printscreen YouTube/ OneTV

- Egzekutori su bili profesionalci i iskusni u korišćenju oružja. Pucali su na svoje žrtve mirno i tačno. Ispalili su oko 25 metaka iz neposredne blizine , ciljajući u glavu i grudi Dedovića i Stamatovića. To ukazuje ili na mržnju ili koliko su želeli da budu sigurni da njihove žrtve neće preživeti. Odmah su otišli ​​do stola za kojim su sedeli sa porodicama i ubili ih bez drugih žrtava - rekao je policijski izvor za grčki portal eonoe.

Foto: Pink.rs

Ostala dvojica napadača pazili na ostale goste lokala i držala ih na nišanu, prenose grčki mediji. Nakon likvidacije napadači su pobegli sa mesta zločina.

#Atina

#Igor Dedović

#Pucnjava

#Stevan Stamatović

#Škaljarski klan

'