AKTUELNO

Potraga za Monikom Karimanović (12) traje već 10 dana, a nju je kako je navela policija, 20. decembra oteo Malčanski berberin, silovatelj povratnik poznatiji pod imenom Ninoslav Jovanović.

Reporter "Telegrafa" ušao je u jednu od kuća u selu nadomak Knjaževca, u kojoj su pronađeni sumnjivi predmeti i primećeno je da je ispreturana.

Ta kuća koju je opkolila policija obijena je u subotu uveče, u njoj su nađeni ključevi, za koje baka, vlasnica, kaže da nisu njeni. Starica tvrdi da je neka premetačina izvršena na njenom imanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pripadnici žandarmerije detaljno obilaze dvorište i sve objekte u njemu, jer sve ukazuje na to da je na tom mestu neko boravio.

Pregledaju se svi tavani i stare poljoprivredne mašine.

Još jedan sumnjivi trag u drugoj kući

U drugoj kući na drugom kraju istog sela, pouzdano se zna da je boravio u nedelju.

Malčanski berberin je bežeći iz te kuće izgubio kesu u kojoj je policija pronašla ženski donji veš, gaćice i majicu za koju se veruje da je Malčanski berberin kupio Moniki, jer su te stvari pronađene na pravcu za koji se sumnja da je njime pobegao, te da mu je ispalo kada je bežao.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako reporter sa lica mesta javlja, na okućnici ovog domaćinstva pronađeni su bačeni ostaci hrane.

Prema sumnjama policije, Malčanski berberin je sa devojčicom ovde prenoćio i jeo, te je za sobom ostavio trag. Policijske snage detaljno pregledaju i ovu napuštenu kuću.

Za reagovanje spremna i vojna policija u selu Podvis 

Vojna policija u selu Podvis zauzela je oko podneva pozicije.

Foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Kako se saznaje, psi tragači čekaju bilo kakav trag, da bi mogli da prate otmičara. Ostali pripadnici vojne policje postavljaju se duž pruge od Podvisa prema Svrljigu.

Helikopter nadleće ovaj deo terena. Vojnici peške pretražuju ovo selo.

#Malčanski berberin

#Monika Karimanović

#Ninoslav Jovanović

'