AKTUELNO

Beća Likaj (53) iz Ulcinja ubijen je hicima iz vatrenog oružja u naselju Pinješ, u četvrtak veče oko 19.30 sati.

Njegov sugrađanin Savo Đurišić (29) osumnjičen je za ubistvo, a policija ga je uhapsila 40 minuta nakon počinjenog teškog krivičnog dela.

Ubistvo je počinjeno u stanu žene sa kojom je Đurišić ima prepirku. On je nju zatekao u društvu ubijenog.

Prema zvaničnom policijskom saopštenju ulcinjska policija uhapsila je Sava Đurišića (29) iz Ulcinja u kratkom roku pošto je, kako se sumnja, u Ulcinju, u naselju Pinješ, “počinio krivično delo teško ubistvo na štetu Beća Likaja iz Ulcinja”.

- Sumnja se da je Savo Đurišić u četvrtak veče, nakon kraće prepirke koju je imao sa M.D, oko 19,30 časova došao u stan koji M.D. iznajmljuje u naselju Pinješ, gde ju je zatekao u društvu sa Likajem On je zatim, kako se sumnja, iz pištolja cal. 7,65 mm u pravcu Likaja ispalio više hitaca koji su oštećenog pogodili u predelu grudi. Đurišić se potom udaljio sa lica mesta- navodi se u zvaničnom saopštenju.

Službenici OB Ulcinj su, odmah po obaveštenju o događaju, preduzeli aktivnosti na pronalasku Đurišića kojeg su pronašli i lišili slobode oko 20.10 časova.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično delo, a policija je izvršila uviđaj.

Telo preminulog Likaja prebačeno je na Odeljenje sudske patologije u Kliničkom centru u Podgorici radi obdukcije. Osumnjičeni Đurišić će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio ubistvo.

#Crna Gora

#Ljubomora

#Preljubnici

#Ubistvo

'