AKTUELNO

Sve je intenzivnija potraga za 12-godišnjom Monikom Karimanović i „Malčanskim berberinom“ u brdima kod Knjaževca.

Sve je intenzivnija potraga za 12-godišnjom Monikom Karimanović i „Malčanskim berberinom“ u brdima kod Knjaževca. Na terenu su psi tragači, helikopteri i oko 300 policajaca.

Oko 300 pripadnika MUP bez prestanka traga za otmičarem Ninoslavom Jovanovićem. Za sada oni nisu pronađeni. Policija intenzivno češlja veliko područje oko Svrljiga i Knjaževca.

Kako saznaje Pink.rs policija od jutros pretresa sela Orešac, Podvis, Rogošte i Glogovac.

Pripadnici Žandarmerije obilaze kuće, vikendice, sve napuštene objekte, a u potrazi za Ninoslavom Jovanovićem i 12-godišnjom devojčicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Traga se i za bilo kakvim tragovima koji bi otkrili da li su njih dvoje boravili u nekom od ovih objekata. Za sada nema uspeha i nikakvi tragovi nisu pronađeni.

Pojedini mediji objavili su različite dezinformacije – da je Jovanović pronađen, da je bilo pucnjave i da je ranjen. Sve ove informacije, kako ekskluzivno saznajemo, su netačne. 

Foto: TV Pink Printscreen

Pripadnici Žandarmerije osim sela, intenzivno pretražuju i šume, kako bi pronašli otmičara i njegovu žrtvu.

Prave se planovi za popodnevne i kasne popodnevne sate, a u potragu su uključeni i službeni policijski psi, kao i termovizijske kamere. U prepodnevnim satima ovo područje nadletali su i helikopteri MUP Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Pink je govorila i jedna od žiteljki Glogovca koja je policiji prijavila čudno dešavanje u jednoj od napuštenih kuća. 

Foto: TV Pink Printscreen

- Komšija je umro, u kući nema nikoga, ali je prozor otvoren. To mi je bilo sumnjivo. Međutim, pretražila je policija i nikoga nisu našli. Inače, ova kuća pripada ženi koja je u rodu sa vlasnikom kuće u Orešcu, gde je „Berberin“ već boravio. To mi je izazvalo još veću sumnju, ali ga nije bilo – rekla je ona za naše kamere. 

#Malčanski berberin

#Potraga

#Pucnjava

'