AKTUELNO

Teškaj saobraćajna nesreća dogodila se oko 13 sati na ulazu u Kikindu.

D. S. (26) iz Tobe, u opštini Nova Crnja stradao je vozeći motor kada se direktno sudario sa automobilom, kikindskih registarskih oznaka, kojim je upravljao N. I. (27) iz Kikinde, a koji je dolazio iz suprotnog pravca.

- Motor se kretao Svetosavskom ulicom, iz pravca grada i prešao je raskrsnicu Svetosavske i Partizanske ulice, jer je na semaforu bilo zeleno svetlo. Iz suprotnog pravca, ka gradu je išao automobil "ford mondeo" koji je skrenuo levo, ka kvantaškoj pijaci. Tada je došlo do direktnog sudara. Vozač motora je ostao na mestu mrtav - ispričao je Mirko Brkanlić, predsednik Moto kluba "No limits" iz Kikinde, čiji je stradali bio član.

Kako Brkanlić kaže, njegov prijatelj je došao u Kikndu kako bi sa ostalim motoristima otišao na "Kobasicijadu" u Turiju. Nažalost, tamo danas niko od njih neće biti.

- Daniel je radio u Beču i bio je član našeg kluba. Čekali smo ga kod moje kuće da nam se pridruži kako bi zajedno išli na "Kobasicijadu". Hitna pomoć je došla na lice mesta, ali Danielu nije bilo pomoći - rekao je Brkanlić.

Pripadnici policije i tužilaštva su obavili uviđaj. Istraga će preciznije utvrditi pod kojim okolnostima je došlo do sudara i kojom brzinom se kretali motor i automobil, kao i druge detalje ove teške saobraćajne nesreće.

Pink.rs

#Kikinda

#Motorcikl

#Smrt

#Sudar

'