AKTUELNO

Mužu priznala šta se desilo, on prijavio slučaj policiji kada se vratio iz Mađarske u Srbiju.

Nakon što je Srbijom projurila vest o bebi koju je u mestu Sonta, nedaleko od Apatina, mlada majka S. N. (25) ostavila u septičkoj jami, saznaje da je dete mrtvorođeno, te da nema elemenata ubistva.

Kako nam je iz nezvaničnih izvora potvrđeno, obavljena je obdukcija koja je pokazala da se ne radi o ubistvu deteta, čak ni pri porođaju, te da zbog toga postupka najverovatnije neće ni biti.Mlada majka Sabrina N. zadržana je u policiji tokom 48 časova, a uskoro će biti i njeno saslušanje u tužilaštvu, kada bi trebalo da bude utvrđeno i njeno psihičko stanje.

S obzirom na to da ona i njen suprug K. N, koji je i prijavio slučaj, imaju još dvojicu sinova - trogodišnjeg i četvorogodišnjeg dečaka - alarmiran je i apatinski Centar za socijalni rad. U slučaju da postupak ne bude pokrenut, kao što će nezvanično biti slučaj, majka će se vratiti deci.

- Kada je muž došao iz Mađarske u kojoj radi, žena mu je priznala šta se desilo - kaže nam izvor blizak istrazi navodeći da svoju mrtvu bebu nije sahranila, već da ju je uvila u ćebe i odložila u improvizovanu septičku jamu.

Ono što je u ovoj priči posebno tragično jeste podatak da je porodica već ostala bez najmlađeg člana, te da je pre mesec i po umro treći sin.

- U tome nema ništa sporno. Urađena je obdukcija, dete je umrlo prirodnom smrću, od bolesti - kaže izvor.

Kako smo još nezvanično saznali, sumnja se i da se majka prevremeno porodila, te da je uzrok tome najverovatnije stres zbog gubitka prethodnog deteta. Šuška se i da je porodica u nezavidnoj materijalnoj situaciji.Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja nam je na pitanja o ovom slučaju kakva je sudbina porodice, te da li će dečaci nastaviti da odrastaju uz roditelje odgovorili su nam da je javnost isključena, te da ne mogu iznositi detalje.

#Beba

#detalji

'