AKTUELNO

Zoran Marjanović (41) iz Borče koji se tereti za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović (33), poručio je da se ne predaje dok se ne sazna istina, iako je, kako kaže, posle svih ovih godina veoma iscrpljen.

Suđenje Zoranu Marjanoviću počelo je 5. novembra u Višem sudu u Beogradu, gde je izneta njegova odbrana, a sledeći pretres zakazan je za 25. novembar, kada bi trebalo da svedoče članovi Zoranove porodice. Na prvom suđenju, sudija Jelena Škulić je pred brojnim novinarima tužiocu i Zoranovim advokatima dala anonimno pismo iz Švajcarske u kojem se tvrdi da je ubica neko drugi. Posle toga optužbi da je ona naručilo ubistvo snaje, Zorici je pozlilo.

Foto: Tanjug/Bojan Stekić, Facebook.com/Privatna arhiva

Kako je Marjanović rekao, ona je sada u teškom stanju, a minuti su odlučivali da li će pretrpeti moždani udar. Međutim, uprkos svemu, Zoran kaže da se ne predaje i da će se doći do istine.

Na pitanje kako živi otkako su sve oči uprte u njega, Marjanović je odgovorio:

Foto: RTV Pink

- Ne. Ne prate svaki moj korak, živim kao i svi ostali građani. Samo, mnogo sam iznuren. Za tri i po godine sam doživeo mnogo loših i stresnih stvari, ali ne povlačim se ja dok se cela istina ne sazna i dok svi koji su učestvovali u ovoj jezivoj igri ne budu smešteni gde im je mesto.

Podsetimo, Jelena Marjanović misteriozno je nestala 2. aprila 2016. dok je trčala na nasipu u Borči. Njeno telo pronađeno je sutradan u kanalu nedaleko od nasipa s brojnim povredama na glavi, a predmet kojim je usmrćena do danas nije pronađen. Zoran je uhapšen 15. septembra 2017, a posle 10 meseci provedenih u pritvoru pušten je na Petrovdan, 12. juna 2018, da se brani sa slobode.

#Jelena Marjanović

#Zoran Marjanović

'