AKTUELNO

Zorica Marjanović, majka Zorana Marjanovića, optuženog (41) za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), umalo nije pretrpela moždani udar.

Bura oko misterioznog anonimnog pisma i dalje se ne stišava. Na suđenju Zoranu Marjanoviću je 5. novembra sudija Jelena Škulić pred brojnim novinarima tužiocu i Zoranovim advokatima dala pismo u kojem se kao ubica navodi izvesni Dragoje Milinković (44) iz Priboja, a da je naručilac ubistva Zoranova majka Zorica. Dragoje je uhapšen 6. novembra zbog izbegavanja izdržavanja kazne, a on tvrdi da mu sve smešta njegova bivša supruga iz Švajcarske.

Kako pišu beogradski mediji, tvrdnje iznete u pismu loše su se odrazile na zdravlje Zoranove majke. Zorici Marjanović je pozlilo, a sada je pod terapijom zbog, kako kaže njen sin Zoran, velikog stresa koji je doživela.

Foto: Facebook.com/Privatna arhiva, E-Stock/Miloš Rafailović, Tanjug/Bojan Stekić

- Nije baš najbolje. Dobila je terapiju od neurologa i kardiologa. Ogroman je to stres bio u ponedeljak, ide na kontrolu. Sreća je da smo stigli na vreme i odveli je kod lekara jer je bilo indicija moždanog udara. Predlog lekara je hospitalizacija ukoliko terapija ne bude dala rezultate - ispričao je Zoran Marjanović i dodao da sada „samo želi istinu i ništa više“.

Podsetimo, Zoran nije želeo da komentariše hapšenje biznismena iz Priboja, naglasivši da je „hrišćanin i bez stopostotnih dokaza nikoga ne bi okrivio ni u mislima, niti bi ga povezao sa slučajem“.

#Zoran Marjanović

#Zorica Marjanović

'