AKTUELNO

Otkrio detalje o odnosu sa Jelenom i njenom porodicom!

Zoran Marjanović, osumnjičen da za ubistvo supruge pevčice Jelene Marjanović pred Višim sudom u Beogradu iznosio odbranu više od dva sata tokom kojih je otkrio brojne detalje o danu kada je nestala, potrazi, ali i njegovom odnosu sa ubijenom ženom i njenom familijom.

Marjanović je oo detalja opisivao koga je sve sreo na putu do nasipa i na nasipu kada je njegova supruga Jelena nestala.

- Tamo gde je parkirala auto, na rampi, nije bilo ljudi. Na poljani je bila žena sa troje, četvore male dece. Video sam i čoveka sa repom, sa malim detetom, a nakon toga dva mladića - jednog tamnog i jednog svetlog tena, koji su pravili kolutove. Jedan od njih je rekao: "ovo je dobar teren", na šta je Jelena prokomentarisala: "Neće valjda i ovde nešto ta grade" - naveo je Marjanović.

Nakon zagrevanja, Jelena je otišla na trčanje uz nasip.

Foto: Pink.rs

- Dete i ja smo ostali neko vreme, pojavila se žena sa kozama. Onda smo krenuli u laganu šetnju - rekao je Marjanović i dodao da im je u susret išao čovek sa crnom motkom.

Kako kaže, tada već nije mogao da primeti Jelenu.

- Nastavili smo da idemo. Nisam video siluetu koja trči, to je bilo čudno. Primetio sam belog juga, koji se po mom mišljenju kretao malo većom brzinom, vozio je mlađi čovek. Naišao je čovek sa biciklom. Zaustavio sam ga, opisao Jelenu i pitao da li je video, rekao je da nije. Nastavili smo dalje - kaže Marjanović.

Prema njegovim rečima, tada je pozvao Jelenu, imao je signal da joj telefon zvoni, ali se nije javljala.

Foto: Pink.rs

Nakon toga je, kako svedoči, ugledao karavan koji je stajao paralelno sa šipražjem, a potom se isparkirao i otišao u pravcu Zemunskog mosta.

- Sreo mi se pogled sa vozačem, imao je blagi osmeh - kaže Zoran, koji je nakon toga video još jedan manji, tamniji automobil, pa muškarca i ženu sa biciklama, joše jedno starije lice koji su mu takođe rekli da nisu videli Jelenu.

Zoran kaže da je tada pozvao brata i rekao mu da je Jelena krenula na trčanje, ali su je izgubili iz vida.

Kako tvrdi, potom je pozvao kumu Veru i zamolio je da pozove bolnice i proveri da Jelena nije primljena negde jer joj pozlilo, a zatim i policiju kojoj je rekao da mu je žena nestala.

Opisao je kako je tekla potraga za Jelenom, te večeri i dan kasnije. Kako je rekao trava je bila visoka oko 30 centimetara.

Odgovarajući na pitanja svojih advokata, Marjanović je naveo da je imao dobar odnos sa ubijenom suprugom.

- Naš odnos je bio savršen. Imali smo sitne nesuglasice oko njenog stajlinga i kilaže. Nije bilo nikakvih svađa. Postoji i televizijska emisija u kojoj Jelena govori o našem braku - naveo je Marjanović, te istakao da je i majka ubijene pevačice u izjavi policiji rekla sve o njihovom odnosu.

On je istakao da su se redovno viđali sa Jelninom majkom, Zoricom Krsmanović, te da ih je ona posećivala i nakon ubistva pevačice. Marjanović je dodao i da je Jelena sa sestrom Teodorom Krsmanović bila u svađi.

- Poznajem je dugo, pre nego što je pošla u školu. Bila mi je jako drago dete. Daleko živimo, bila je kod nas samo nekih 10-ak puta od kada smo se venčali - kaže Zoran i dodaje da se Teodora redovno raspituje za Janu.

Kroz odgovore na pitanja advokata, govorio je i o Jeleninom odnosu sa frizerkom Zoricom Gemović, te istakao da nisu bile bliske i da su imale poslovni odnos.

Foto: Pink.rs

Tokom iznošenja odbrane, Marjanović je više puta zastajao i gutao knedle.

Kada je opisao trenutak povratka kući iz pritvora od 48 sati - napravio je najdužu pauzu i bio je na ivici suza.

- Prošao sam pored novinara i ugledao umrlicu...- rekao je Zoran.

Nakon što je izneo odbranu i odgovorio na pitanja svojih advokata, određena je pauza, posle koje je ročište nastavljen.

#Jelena Marjanović

#Suđenje

#Zoran Marjanović

'