AKTUELNO

Zoran Marjanović, koji se danas našao pred sudom, kao optuženi za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine, do detalja opisao koga je sve sreo na putu do nasipa i na nasipu kada je njegova supruga Jelena nestala.

On je ispričao da je poslednja rečenica koju mu je Jelena rekla pre nego što je nestala bila: "Odoh ja". Nakon čega je, kako kaže, otišla da trči i on je više nije video.

Marjanović je ispričao da je perifernim vidom video kako se Jelena penje na nasip i odlazi, a onda je nabrajao koga je sve primetio na nasipu - ženu s kozama, čoveka sa štapom i, kako tvrdi, veliki broj ljudi koje policija nije identifikovala.

Marjanović je pred sudom ispričao i nešto što do sada nikada nije pominjao - on je tvrdio da ima objašnjenje kako je na njegovim pantalonama pronađeno blato istog sastava kao ono s mesta gde je pronađeno Jelenino telo.

Marjanović je ranije više puta upitan da li je tokom potrage za suprugom silazio do kanala, i do sada je uvek tvrdio da nije i ovo je bio jedan od glavnih dokaza tužilaštva protiv Marjanovića.

Foto: Tanjug/Bojan Stekić

Međutim, sada je promenio ploču i tvrdi da je jutro nakon Jeleninog nestanka ipak bio na nasipu.

- Pred zoru sam ponovo otišao na nasip i po šiblju sam s porodicom pretraživao u nadi da ću nešto pronaći - rekao je danas Marjanović.

U njegovom saslušanju pred tužiocem, Marjanović ranije ovo nije pominjao. On je ispričao da je kobnog dana pokušao i da uđe u napuštenu kuću u blizini nasipa kako bi pronašao suprugu.

#Zoran Marjanović

'