AKTUELNO

Zoran Marjanović pojavio se danas u Palati pravde gde mu se sudi zbog, kako stoji u optužnici, ubistva supruge Jelene. Poznatio je da je Marjanović veliki ljubitelj tetovaža, a onu sa najjačom porukom nije sakrio ni ovom prilikom.

Marjanović je, naime, optužen da je pre tri i po godine svirepo ubio suprugu - pevačicu Jelenu Marjanović na nasipu Crvenka u Borči.

Marjanović je inače jedini osumnjičeni za ovaj zločin, koji je i dan-danas za mnoge misterija i pun kontroverzi koje su ostale bez odgovora. On se tereti za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode.

On se danas pojavio u pratnji svojih advokata, Nikole Dumnića i Stefana Jokića u Palati pravde, a ispred suda su ga čekale brojne medijske ekipe. Primetili smo da, iako vidno ozbiljan i tužan, Marjanović se ni danas nije potrudio da sakrije svoju tetovažu sa jasnom porukom.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Zoran je ranije iscrtao na desnoj strani vrata krug u kome su iscrtane linije, a zapravo predstavlja crtež zmajeva.

Red zmajeva, kako je ranije objasnio, simbolizuje pobedu Svetog Đorđa nad aždajom, odnosno pobedu dobra nad svim zlim.

#Zoran Marjanović

'