AKTUELNO

Ljubomir Marković Kića (39), jedan od vođa Partizanove grupe navijača Alkatraz, četvrti je grobar koji je ubijen u poslednjih pet godina.

Marković je likvidiran u petak, 1. oktobra uveče u sačekuši u,Ulici Grčića Milenka u Beogradu. U njega je sasuto 10 metaka, ubica ga,je “overio”, pa pobegao. Motiv ubistva nije poznat.

Foto: Pink.rs/J. Stanković, Printscreen Facebook

Veruje se da je nekoliko kamera snimilo zločin, a policija je uzela snimke na osnovu kojih će pokušati da rekonstruiše kretanje napadača.

Marković je 2017. godine izašao iz zatvora, gde je služio kaznu zbogučešća u ubistvu francuskog navijača Brisa Tatona 2009. godine.

U trenutku ubistva bio je naoružan pištoljem, zakoji nije imao dozvolu, pa se sumnja da je znao da je na meti, ali razlozi nisupoznati. 

Marković je četvrti navijač Partizana koji je ubijen u poslednje četiri godine. Crni niz likvidacije počeo je ubistvom Aleksandra Joksića krajem 2015. godine.

Foto: Printscreen Facebook

 29. 9. 2015. Aleksandar Joksić (34)

Vođa navijačke grupe Jang bojs ubijen na ulici u Rakovici. Njega je napadač sačekao i ispalio u njega više hitaca iz vatrenog oružja.

Foto: Printscreen Facebook

14. 8. 2016. Alen Kostić Kubi (31)

Jedan od vođa Zabranjenih izrešetan u dvorištu kuće u Ulici radnih akcija u Železniku,,nekoliko stotina metara od svog stana.

Foto: Printscreen Facebook/Јужни Фронт 1999

13. 10. 2016. Aleksandar Stanković (29) 

Vođa Janičara likvidiran dok je ulazio u svoj automobil u blizini Centralnog zatvora. U toj pucnjavi povređena je jedna osoba.

#Navijači

#Ubistvo

'