AKTUELNO

Poruka je zabrinula mnoge, a nakon nje mladić iz Smedereva praktično je iščezao.

Portal Pink.rs došao je u posed navodne poruke koju je nestali Časlav Živojinović (24) iz Smedereva poslao svom drugu pre nego što mu se 29. oktobra izgubio svaki trag. 

Foto: Printscreen Facebook

U navodnoj poruci, koju u nastavku prenosimo u celosti, Časlav se izvinjava svom drugu jer se “priča ovako završava” i moli ga da mu čuva oca i brata. Nagoveštava i da je u telefonu ostavio određene video zapise.

- Brate, izvini što se ovako priča završava, u velikom sam haosu. To je kao jedan veliki mutan vir. Brate, sve se danas završava. Zbogom, brate moj. Krivo mi je što ne mogu i ostalima da se javim. Voli te brat, čuvaj mi moje. Mog Mišu i mog Vladu. A onu klošarku Milicu na sahrani nemoj da je je pustiš. Zbogom, brate moj, kad me nađu, ti znaš šifru od telefona, ostavio sam neke video zapise. Jbg, brate, zbogom – napisao je Časlav, navodno, svom drugu.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, samo 10 minuta pre izlaska iz kuće, Časlav je na svom profilu na Fejsbuku objavio tužnu pesmu, zbog čega su se njegovi prijatelji dodatno zabrinuli. Od kuće se odvezao plavim "ford fokusom", a fotografija mladića i automobila danima kruže društvenim mrežama.

Foto: Printscreen/Facebook

Mladić je u utorak 29. oktobra rekao da ide u banku, potom je poslao ovu zabrinjavajuću poruku svom drugu, a onda je nestao bez traga.

Drugovi i porodica nestalog i dalje se nadaju da će se Časlav pojaviti jer, kako kažu, nije bilo naznaka ni motiva da ode. 

Autor: I.P.

#nestao

#Časlav Živojinović

'