AKTUELNO

Prijatelji su ispod fotografije ređali komentare podrške, dok je on naveo kratko, "Ne ponovilo se nikom"...

Otmičar dečaka iz Stare Pazove, Marko Jošić (54), koji je uhapšen sa dvojicom sinova, zbog sumnje da je organizovao otmicu 13-godišnjaka, na društvenim mrežama se hvalio fotografijama iz zatvora.

Jošić je na svom profilu objavio fotografije koja su, po svemu sudeći, nastale u zavorskoj sobi Kazneno-popravnog zatvora Sremska Mitorovica. Pored jedne od njih napisao je komentar: "Ima i gorih stvari koje čovek može preživeti", a kao lokacija naveden je upravo zatvor u Mitrovici.

Foto: Printscreen Facebook

Prijatelji su ispod fotografije ređali komentare podrške, dok je on naveo kratko: "Ne ponovilo se nikom".

Podsećanja radi, Marko Jošić je osumnjičen da je sa dvojicom sinova od kojih je jedan maloletan, organizovao i realizovao otmicu 13-godišnjeg dečaka Petra Mitrovića iz Stare Pazove, odakle su i Jošići. Sa njima je uhapšeni Aleksa M. (18), drugar dvojice dečaka.

Dečaka su, kako se sumnja, oteli u subotu oko 23 sata i odvezli ga u zabačenu i napuštenu vikendicu u Belegišu. Nakon više od 20 sati potrage, dečak je pronađen živ sa manjim povredama koje su, po svemu sudeći, nastale kada je pokušao da se izbavi iz kandža jezivih otmičara. Sinoć je dovezen ispred Policijske stanice Stara Pazova gde ga je, uz porodicu, dočekao veliki broj građana.

#Hapšenje

#Otmica

'