AKTUELNO

Dečak je juče uveče pronađen i bezbedno vraćen kući.

Petar Mitrović (13) iz Stare Pazove pronađen je u nedelju uveče, a prema prvim rezultatima istrage dečak je bio otet. Kako saznaje Pink.rs, uhapšeni su Marko Jovišić (54), njegova dva sina: Lazar Jovišić (18) i  N. J. (17). Uhapšen je i Aleksa Mrđa (18). Motiv je, kako se pretpostavlja, bila iznuda novca.

Foto: Privatna arhiva

On je juče uveče pronađen i bezbedno vraćen svojim roditeljima, a za njim su tragale policijske ekipe iz Stare Pazove, Beograda i Novog sada. Policija je uhapsila otmičare za 22 sata nakon što je dobila zvaničnu prijavu o nestanku.

Foto: Printscreen Youtube/Rtv Stara Pazova

Petar Mitrović nestao je u subotu, 26. oktobra, oko 22:30. Poslednji put je viđen u Zmaj Jovinoj ulici u centru Stare Pazove, od kada mu se do nedelje uveče gubio svaki trag.

Oko 00:15 pozvao je majku kojoj je kroz plač rekao "Mama, ne znam gde se nalazim, skinite mi ovo sa glave i očiju". Ona je odmah prijavila slučaj, a policija je radila celu noć i locirala dečaka u kući u Belegišu.

Dečak je tamo i pronađen, u stanju šoka i sa lakšim povredama po glavi i usnama. Tamo je bio i Lazar Jovišić, koji je odmah uhapšen, a nešto kasnije uhapšena su i ostali osumnjičeni.

Utvrđeno je i kojim automobilom su otmičari odvezli dečaka od Stare Pazove do Belegiša, istraga je u toku, a zvanični motiv biće potvrđen policijskim radom.

Trojici punoletnih određen je pritvor do 48 sati, dok je protiv maloletnika podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Pročitajte još: VEZALI SU GA LANCIMA, IMA POVREDE NA LICU I TELU! Novi detalji otmice Petra (13) iz Stare Pazove (FOTO)

#Otmica

'