AKTUELNO

Milica Stanojević (28) koja je preminula od velike doze narkotika, pre smrti se, prema saznanjima medija, lečila u ustanovi za bolesti zavisnosti.

Devojka (28), koja je sredinom oktobra preminula predoziravši se narkoticima u stanu Nikole K. na Novom Beogradu, dugo se lečila od bolesti zavisnosti, ali, nažalost, u toj borbi nije uspela.

Prema rečima njenih poznanika, Milica je neposredno pre smrti izašla iz jedne ustanove za borbu protiv narkomanije.

- Nije izdržala i odmah je otišla u stan Nikole K, gde je uzela drogu. Nažalost, doza je bila prejaka i ona je preminula. Milicu je porodica poslednji put videla 17. oktobra i tada su prijavili njen nestanak, pa se sumnja da je tada i preminula - kaže poznanik.

Foto: Printscreen Facebook

Ono što je šokiralo javnost jeste činjenica da Miličin prijatelj Nikola K, u čijem stanu je ona umrla, o njenoj smrti nije obavestio porodicu, policiju, ni Hitnu pomoć, već je njen leš danima držao u svom stanu, razmišljajući kako da ga se otarasi.

Bizaran slučaj otkriven je u četvrtak, kada su komšije iz novobeogradske višespratnice osetile smrad istrulelog leša koji je dopirao iz Nikolinog stana. Istovremeno su komšije u liftu i po stepeništu videle tragove krvi, zbog čega su odmah pozvali policiju.

Foto: Tv Pink - Printscreen

- U stanu nije bilo tela, a u hodniku je pronađen telefon sa slikama Miličinog leša. Telo Milice Stanojević ubrzo je pronađeno u gepeku „citroena C5“ u Nehruovoj ulici. Bilo je umotano u kese i u fazi raspadanja, a u kolima je bio Nikola K, kao i dvojica njegovih prijatelja - podseća izvor i dodaje da je Nikola K. tada ispričao da se devojka predozirala u njegovom stanu, a da on nije znao šta će sa telom, te da je naposletku rešio da ga odnese i baci na neko zabačeno smetlište.

- Navodno, Nikola K. se uplašio da će biti okrivljen za smrt devojke. Zamotao ju je u najlon kese i nekoliko dana držao u fioci kauča. Međutim, kada je telo počelo da truli, shvatio je da mora da ga iznese. Pozvao je drugove i prvo su nosili telo u sanduku od kreveta, ali im je bilo preteško, pa su ostavili sanduk i preneli telo do gepeka - podseća izvor.

Foto: Tv Pink - Printscreen

Nikoli K. na teret se stavlja omogućavanje uživanja narkotika sa smrtnim ishodom i nedozvoljeno posedovanje oružja, pošto je u momentu hapšenja u kolima nađen pištolj koji navodno pripada njemu.

Pročitajte još: PRE NEGO ŠTO GA SE OTARASIO, NIKOLA FOTOGRAFISAO MILIČINO TELO! Trebao mu je 'dokaz da je nije ubio' - MORBIDNI DETALJI SLUČAJA KOJI JE ZGROZIO SRBIJU

#Novi Beograd

#Smrt

'