AKTUELNO

Novi detalji nesrećnog događaja u pekari na Čukaričkoj padini.

Dan nakon nesrećnog događaja u pekari na Čukaričkoj padini, kada je Ahmo Huseinović (60) pokušao da ubije Gordanu K. (37), a potom pucao sebi u glavu, kao da ništa ne može da posvedoči da se tu dogodio tako stravičan zločin. Na licu mesta nema tragova krvi, dok su rupe od mnogobrojnih hitaca bile već prekrečene i sređene.

- Naša koleginica Gordana nije varala svog muža, to možemo da garantujemo. Taj manijak je nju dugo proganjao, a pre nekoliko dana ona je ceo slučaj sa svojim suprugom Veliborom i prijavila policiji - pričaju radnici pekare u kojoj je Napadač je potom pucao sebi u glavu i trenutno se nalazi u teškom stanju.

Radnice, u šoku zbog svega što se dodgodilo, ispričale su detalje o odnosu napadača i Gordane, za koju iz Urgentnog centra kažu da je stanje nepromenjeno, te da se nalazi na jedinici intenzivne nege.

- Tu ne sme biti reči o nekakvoj prevari muža. Gordana je lepa žena, pristojna, ljubazna, a Ahmo je naša stalna mušterija. On je često dolazio kod nas da pazari i verovatno mu se Gordana tako i svidela. Našao je njen broj i počeo da je uznemirava porukama i stalnim dolascima u radnju - objašnjava jedna od radnica pekare koja dodaje da je to postalo toliko nesnosno za nju da je o svemu tome obavestila muža, a pre nekoliko dana, prema njenim rečima, oni su zajedno otišli u policiju da prijave slučaj.

O tome koliko je proganjao, navode, pokazuje i činjenica da joj je i u trenutku kada su Gordana i njen suprug Velibor K. bili u policiji Ahmo joj je poslao poruku: "Što te nema, javi se", što je, objašnjavaju, ona pokazala kako suprugu, tako i policiji.

Međutim, kako je nezvanično potvrđeno, Gordana i Ahmo jesu bili u vezi tri nedelje, a onda je ona odlučila da ga ostavi jer nije želela da vara i laže muža.

- Gordana, Ahmo i njen muž su se pre nekoliko dana našli i razgovarali o svemu. Ona mu je pred suprugom ponovila da je pogrešila i da sa njim ne želi da ima više ništa jer želi da sačuva brak. Međutim, on to nije hteo da prihvati - kaže izvor.

Foto: Printscreen Facebook

Ahmo je nastavio da joj šalje poruke, pa je Gordana sa suprugom otišla u policijsku stanicu da se raspita šta da radi ako ne bude prestao da joj šalje poruke. Kako je nezvanično potvrđeno u policijskoj stanici, ona je rekla da je sa Ahmom bila u vezi tri nedelje, da ga je ostavila i da je on sada uznemirava, ali na pitanje da li želi da ga prijavi, rekla je da ne želi.

- Zbog toga ne postoji zvanična prijava protiv njega, ali je bila u stanici i raspitivala se šta da radi ako ne prestane da joj piše poruke - kaže izvor.

Gordana K. s Veliborom ima četvoro dece, od kojih najstarije ima 16, dok najmlađe dete nema ni tri pune godine. Za njih u Bariču komšiluk za ima samo reči hvale.

- Moj sin je radio sa njim i kaže da je izuzetno vredan i sposoban momak. Sada radi kao vozač kamiona i tome je posvećen kako bi prehranio porodicu - objašnjavaju komšije i poznanici u Bariču.

Ahmo Huseinović s suprugom godinama živi u jednom naselju blizu Ade Ciganlije. Ahmo je otac dva sina, za koje komšije kažu da su se odavno odselili iz kraja, ali da su poznati kao problematični momci.

- To je jedna specifična porodica, dobro situirana, sinovi i otac su se stalno vozili u skupocenim automobilima, ali za 30 godina koliko su ovde, nisam primetio da su ostvarili bliskiji kontakt sa bilo kim iz komšiluka - navode susedi ove porodice i dodaju da je supruga napadača u poslednje vreme imala ozbiljne zdravstvene probleme, pa zbog toga često boravi kod jednog od sinova.

Podsećamo, Ahmo je odbijao da prihvati da ga je Gordana ostavila, pa joj je slao poruke na koje ona nije odgovara. Nakon toga on je naoružan došao u pekaru u kojoj ona radi i počeo da lomi sve pred sobom. Nakon toga zapucao je u Gordanu, a kada je ranjena pala na zemlju, pucao je sebi u glavu.

#Pucnjava

'