AKTUELNO

Gordana Kukolj (37), pekarka iz Bariča, koju je prekjuče na Čukaričkoj padini u Beogradu hicem iz pištolja hteo da ubije bivši ljubavnik Ahmo Huseinović (60), pa pokušao da presudi i sebi, još uvek se bori za život.

Kako saznajemo, uz Gordanu su njeni roditelji, deca, ali i suprug Dalibor, koji ju je juče posetio u bolnici.

- Ne znamo ni mi šta desilo, pa ne bismo komentarisali to što se dogodilo. Gordana je u bolnici, teško je... Samo neka preživi i bude dobro. Moj sin i njeni roditelji otišli su da je posete - rekao je svekar teško povređene Gordane.

Zaštitila se rukama

Podsetimo, krvava drama odigrala se u petak oko 11 sati, kada je u pekaru u kojoj Gordana radi uleteo Huseinović i pucao joj u glavu. Gordana je uspela da se zaštiti rukama, što joj je spaslo život. Pošto je pogodio Gordanu, Ahmo je ispalio hitac sebi u glavu, ali je i on preživeo.

- Ahmo i Gordana navodno su bili tri nedelje u vezi, a onda je ona rešila da prekine. Htela je da spase svoj dugogodišnji brak, u kome je rodila četvoro dece. Međutim, Ahmo je bio patološki zaljubljen u nju i nije mogao da se pomiri s tim. Opsedao ju je porukama, na koje ona nije odgovarala - kaže naš izvor i nastavlja:

- Slao joj je da je voli i da je ona njegova ljubav. Obasipao ju je komplimentima i tepao joj „kuco“, „maco“ i „ljubavi“. Videvši da ne može sama da izađe na kraj s njim, ispričala je sve mužu. Samo dan pre krvoprolića, Gordana, njen muž i Ahmo našli su se na kafi, a ona mu je ponovila da ne želi da ima bilo šta s njim.

Prema rečima našeg izvora, to je toliko pogodilo Huseinovića, koji je i sam oženjen i ima dva sina, da je rešio da ubije ljubavnicu i sebe.

- Iako Gordani nije pretio smrću, očigledno je gajio patološka osećanja. Nema sumnje da je on došao u pekaru s namerom da ubije Gordanu, jer što bi inače poneo pištolj, koji je ilegalno nabavio. Čim je ušao, počeo je da divlja i viče. Nesrećna žena nije stigla da pobegne - kaže sagovornik i dodaje da je i Huseinovićevo zdravstveno stanje kritično.

Zapostavio ženu

Inače, Gordanin muž je posle pucnjave došao u pekaru. Navodno je rekao da je u poslednje vreme zapostavio suprugu, jer je često u inostranstvu, pošto vozi kamion, ali da su hteli da daju šansu svom braku.

#Napad

#Pištolj

'