AKTUELNO

Mladić je nastradao pošto je na vozilo u kojem se nalazio, naleteo vozač, koji je bio pod dejstvom alkohola.

Marko Bošković (27), rodom iz Obrenovca poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila proteklog vikenda u Čikagu, u američkoj državi Ilinois. On će biti sahranjen sutra, u 14 sati na groblju u Belom polju.

Mladić je nastradao pošto je na vozilo u kojem se nalazio, naleteo vozač, koji je, prema navodima američke policije, bio pod dejstvom alkohola.

U ovoj nesreći poginula je još jedna osoba koja je bila sa Markom u vozilu. Reč je o devojci Lauri Uribe staroj 26 godina.

Foto: Go fund me

Porodica i prijatelji su se potresnim porukama oprostili od tragično nastradalog mladića. "Ne plači, ja biću tu, kada prošlost vrati se, samo sad živim u snu, ali me vrati sećanjem, da čuvam oblake mene Bog je poslao, nasmej se i pogledaj u nebo, sada sam anđeo", "Leti, leti ptico i ne štedi snage, javi joj da stižem, mada ona zna, suvim ću ti zlatom pozlatiti krila, samo me odmesi kuda moram ja", "Dragi dečače, bio si zlatni svitac koji je svojom divnom dušom i pameću obasjao ovaj sumorni svet"...

Foto: Printscreen/Večernje Novosti

- Uprkos danima sivim, kad vidimo kometu da vidik zarumeni, znaćemo da ti još uvek šašav letiš i živiš - navela je njegova porodica u čitulji.

Marko je, inače, živeo u Sjedinjenim Američkim Državama, a građani su prikupljali novac da pomognu njegovim roditeljima da se mladićevo telo prebaci u Srbiju.

Za samo pet dana na strani Gofundme prikupljeno je nešto više od 89.000 dolara od planiranih 100.000. Akciju prikupljanja sredstava pokrenula je Markova drugarica, Marija Čudić.

Foto: Privatna arhiva

Pročitajte još: MARKOVI KUMOVI UPOZORILI NA PREVARANTE: Preko lažnih profila zarađuju na tragediji! Njihove reči CEPAJU SRCE: Ispratili smo ga sa svadbe živog i zdravog, sada ga dočekujemo u sanduku!

#Smrt

#Čikago

'