AKTUELNO

Snežana Nj. (51) iz Subotice uhapšena je jer je svog supruga Gabora Nj. (43) ubola nožem u leđa! Ranjeni muškarac je sa teškom povredom hospitalizovan u Opštoj bolnici u Subotici.

U Policisjkoj upravi Subotica kažu da je žena uhapšena zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju.

- Sumnja se da je ona u kući, nakon kraće svađe, nožem ubola supruga i nanela mu tešku telesnu povredu. Određeno joj je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu će biti privedena u Više javno tužilaštvo – navode u policiji.

Kako pišu beogradski mediji, svađa i pokušaj ubistva dogodili su se u kući u Vranjskoj ulici, u prigradskom subotičkom naselju Palić. Prema nezvaničnim podacima teško povređeni Gabor je oko četiri sata ujutru u petak sam potražio medicinsku pomoć i zatim je kolima Hitne pomoći doveden u Opštu bolnicu nakon čega je pozvana i policija.

- Čovek je sa ubodnom ranom na leđima primljen i zadržan u bolnici, ali nije životno ugrožen. Ima težu telesnu povredu, međutim, nije bilo potrebe da bude operisan. Stabilan je i komunikativan. Prebačen je u hiruršku šok sobu – saznaje „Blic“.

Šta je bio povod sukoba Snežane i Gabora još uvek nije poznato, a kako saznajemo od izvora bliskih istrazi osumnjičena za pokušaj ubistva na Paliću izjavila je „da je bila u šoku i da je nakon što je nožem ubola svog muža sela u automobil i nedaleko od kuće udarila u banderu“.

Kako saznajemo rekla je da "ne zna zašto je to uradila" i da je "bila u šoku".

Supružnici su se sukobili u ranim jutarnjim časovima, oko tri sata, međutim, stanari Vranjske ulice, kažu da nisu ništa čuli.

- Ne znamo da se nešto dogodilo u našoj ulici. Ovo je miran kraj Palića, u pitanju su porodične kuće. Pročitali smo u medijima da je žena uhapšena, ali ne znamo ništa o njima, ni o sukobu i incidentu – rekla je stanarka Vranjske ulice na Paliću.

Ni Snežana, ni Gabor, ranije nisu prijavljivali nadležnima sukobe, verbalne ili fizičke, niti je poznato da je bračni par sa Palića ranije bio u ovako dramatičnoj situaciji i sukobu koji je mogao da završi tragično.

#Napad

#Palić

#Žena

'