AKTUELNO

Ahmo H. (60) je bivšoj ljubavnici Gordani K. (37) poslao poruku, a onda naoružan uleteo u pekaru u Radničkoj ulici, u kojoj ona radi godinama, pucao u nju, a potom i sebi u glavu.

Kako se saznaje Ahmo H. je bivšoj ljubavnici, sa kojom je bio u vezi svega tri nedelje, i koja ga je ostavila juče, danas poslao poruku: "Šta nije u redu, ljubavi moja?".

Na ovu poruku žena nije odgovorila, s obzirom na to da su se dan ranije videli i da mu je rekla da prekida vezu i da ne želi više da vara muža, koji je za njihov odnos saznao, međutim Ahmo to nije hteo da prihvati.

Foto: Pink.rs/Nikola T., Prinstcreen Facebook

On je nabavio pištolj, beretu, i uputio se ka pekari u kojoj njegova ljubavnica radi godinama. Prema nezvaničnim informacijama, sačekao je da u pekari nema nikoga, a onda je ušao i odmah počeo da pravi haos.

Nesrećnoj ženi je pretio, a onda je počeo da baca sve pred sobom. Izvadio je pištolj i ispalio dva hica u Gordanu, koja je ranjena pala na zemlju. Nakon toga Ahmoje  pucao sebi u glavu.

Foto: Pink.rs/Nikola T.

Taksista, koji je bio u blizini, primetio je da se nešto dešava u pekari, pa je ušao unutra i zatekao Gordanu i muškarca kako leži u lokvi krvi.

Kako saznajemo na licu mesta, taksista je izašao napolje, viknuo kolegama da "mrtav čovek leži unutra" i onda su brzo ranjenu Gordanu ubacili u automobil i odvezli je do bolnice. Hitna pomoć je ranjenog Ahma H. prevezla u teškom stanju u Urgentni centar.

Kako se nezvanično saznaje, Gordana i Ahmo su bili u vezi tri nedelje, a onda je njen suprug saznao za tu vezu.

Foto: Pink.rs/Nikola T.

Njih troje su se sastali da porazgovaraju i da Gordana i Ahmo prekinu odnos. Međutim, povređeni ljubavnik to nije hteo da prihvati, pa je Gordani nastavio da šalje poruke. Nakon što mu ona nije odgovarala na njih, on je došao naoružan u pekaru.

Kako saznajemo, ranjeni Ahmo H. ima ženu i dva sina.

Pročitajte još: Gordana UPUCANA U PEKARI na Čukarici htela da se VRATI MUŽU SA KOJIM IMA ČETVORO DECE? Evo šta je njenom suprugu dan pre pucnjave OBEĆAO NAPADAČ! (VIDEO)

#Pekara

#Ubistvo

'